8 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Povratak trkača na šetnicu u Mursko Središće: Ove subote 4. kolo 3. lige Rudar

Nakon ljetne stanke s ligom „Rudar“, ove subote (4. rujna s početkom u18:00) nastavlja se dalje prema rasporedu.

Na redu je četvrto kolo 3. lige Rudar, a koje će biti na već poznatoj stazi kraj šetnice u Murskom Središću na dužinama od 3,1 km i 8 km. Nakon utrke najsjevernijeg grada Hrvatske koja je održana vikendom iza nas, trkači se ponovno vraćaju u Mursko Središće gdje slijedi konačni obračun za ukupni poredak.

Liga se sastoji od šest kola, a najslabiji rezultat (ili jedan ne dolazak na kolo) se neće uzimati kao obračun u konačni poredak, odnosno za ukupni poredak se boduju pet najboljih rezultata po kategorijama. Pozivaju se i drugi trkači koji ne konkuriraju za ukupni poredak da dođu i otrče svoju dionicu staze kraj šetnice u Murskom Središću i budu dio velikog događaja za vlastito zdravlje i promociju zdravog života.

Za ukupni poredak trenutno je situacija jako neizvjesna, svakako bi mogli odvojiti na 8 km kategoriju M40 i Ž40 gdje bude prema sada viđenome svaki bod, svako kolo bitno za prevagu i ukupnu pobjedu. Na kraćoj stazi neizvjesnost je u skoro svim kategorijama. Razlika u bodovima je toliko mala da trenutni rezultati već u sljedećem kolu mogu biti potpuno zaokrenuti. U svakom slučaju, čeka nas neizvjesna i tijesna borba za ukupni plasman u svim kategorijama. (TK Rudar)

Trenutni poredak nakon tri kola možete pogledati OVDJE.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE