FOTO: Zaključena Kros liga Globetka 2019. Evo konačnih rezultata

U organizaciji Atletskog kluba Međimurje Čakovec u subotu 8. studenoga završilo je 8. kolo osme sezone Kros lige Globetka 2019. Sudjelovalo je ukupno 203 trkača i hodača, od toga 132 muškaraca i 71 žena. Najbrže na cilj u osmom kolu stigli su Mladen Ignac i Nina Dobša na 7,8 km te Leo Tilošanec i Ana Dobša na 3,6 km. U kategoriji hodača prva na cilj je stigla Ivana Zeljko (AK Međimurje).

Nakon Kros lige u industrial baru Metalac održana je svečanost proglašenja najboljih po kategorijama i ukupnom poretku. Atmosferu s proglašenja pobjednika pogledajte u FOTOGALERIJI.

Prvo mjesto u ukupnom poretku na stazi 7,8 km u kategoriji žene osvojila je Alenka Horvat  (AK Varaždin), drugo Bojana Radovan (individualac) i treće Anamarija Vadlja (individualac). U kategoriji muškarci prva tri mjesta zauzeli su atletičari AK Varaždin. Prvo mjesto je osvojio Andrej Hladnik, drugo Dinko Solić i treće Marijan Huzjak.

Na stazi 3,6 km prvo mjesto u kategoriji žene osvojila je Ana Dobša (AK Međimurje), drugo mjesto Anja Jambrešić (AK Mursko Središće) i treće Lea Kos (USR Sport za sve). U kategoriji muškarci prvi je Saša Horvat (AK Međimurje), drugi Davor Petek (individualac) i treći Darko Okreša (individualac).

U kategoriji hodači prva je Ivanka Horvat (PG Geler), druga Mira Hižman (Udruga žena Strahoninec) i treća Nevenka Škvorc (individualac).

Predsjednik AK Međimurje Mario Dobša zavalio je svima na sudjelovanju i odazivu te pozvao trkače na sudjelovanje i trčanje Kros lige Globetka 2020.

Rezultate završnog osmog kola kao i ukupan poredak pogledajte OVDJE.  

foto: rr

Ostavi komentar