FOTO: Šesto kolo Kros lige “Globetka 2019” okupilo više od 200 sudionika

Još se nisu stišali dojmovi s 3. Memorijala Stjepana Koraja i Trail utrke Sv. Juraj na Bregu održane protekle nedjelje, a trkači su se već pohrlili na kros ligu Globetka. Ovog je utorka održano 6. kolo  osme sezone čakovečke kros lige na terenima Globetke. Održane su utrke na kraćoj stazi od 3,6 km te duljoj od 7,6 km. Start i cilj bio je kao i uvijek kod stadiona SRC Mladost Čakovec. Uz trkače na stazi od ove godine sudjeluju i hodači.

Ponovo se okupio velik broj trkača, na duljoj stazi (7,6 km) njih oko stotinjak, a na kraćoj  (3,6 km) oko 130 trkača. Službene rezultate donosimo uskoro, a atmosferu današnjeg trčanja Globetkom pogledajte u nastavku. Sljedeće, 7. kolo Kros lige Globetka održat će se u utorak 1. listopada u 17 sati. Organizator i domaćin je Atletski klub Međimurje Čakovec.

AK Međimurje također poziva i na organizirani odlazak na 69. Hanžekovićev memorijal 3. rujna 2019. godine. Prijavnice AK Međimurje će za sve zainteresirane osigurati besplatne ulaznice za tribinu istok i organizirati prijevoz autobusom po cijeni od 50 kn. Zainteresirani za ovaj vrhunski sportski događaj se mogu prijaviti putem on-line obrasca u privitku na službenoj stranici AK Međimurje.

foto: rr

Ostavi komentar