FOTO: Oko tristo trkača i hodača startalo u Čakovcu na 2. Međimurskom Trailu u organizaciji Bundeka

Odlična atmosfera na startu Traila u Čakovcu

Planinarsko društvo Bundek po drugi put domaćin je i organizator Traila trasom obnovljenog Međimurskog planinarskog puta.

Oko 300 trkača startalo je u Čakovcu na dvije staze: dužu od 27 km i 900 m uspona do Štrigove i na kraću stazu od 10 km i 350 m uspona do crkve u Lopatincu. Na kraću dionicu odazvali su se i hodači, njih gotovo pedeset s najvećim odazivom planinara iz MIV-a Varaždin.

Drugi Medjimurski trail (50)_resize

Trkače i hodače prije starta utrke pozdravila je Sonja Vršić predsjednica PD Bundek, a trkače na startu su ispratili i dopredsjednica HPS-a Jadranka Čoklica te Stanko Rebernik načelnik Općine Štrigova gdje je cilj duže staze. Trku osiguravaju članovi Hrvatske gorske službe Stanica Čakovec.

Uz krasno sunčano vrijeme atmosfera na startu u Čakovcu bila je odlična, pogledajte je u nastavku. Šteta što Čakovčani u većem broju nisu došli na start bodriti i navijati za trkače. Na kulturi navijanja i praćenja publike trkačkih manifestacija još moramo graditi. Prilika za ispravak slijedi već za tri tjedna na 3. Polumaratonu Zrinskih u organizaciji AK Međimurje.

foto: rr

Ostavi komentar