Drugo kolo Globetke u odličnom trkačkom ozračju

Kros liga Globetka_1105 (44)_resize
Start utrke na 3,6 km

Drugo kolo jubilarne 10. sezone Kros lige Globetka za 2021. održano je u utorak 11. svibnja u organizaciji Atletskog kluba Međimurje Čakovec. Trčalo se dobro poznatim stazama “Patkaraja” u dvije utrke dužine 7, 8 km i 3,6 km uz ponovo odličan odaziv sudionika.

Kraću stazu prošli su i rekreativci u skupini “hodači”. U toj kategoriji prvi put je sudjelovala i Sanja Novak iz Čakovca. Oduševljena je atmosferom, trkačkim ozračjem i organizacijom trke. Brankica Vlahek Ivek u slobodno vrijeme rado odlazi na planinarenje, plivanje, bicikliranje, a sada je također prvi put bila sudionik Kros lige Globetka kao hodač.

Kros liga Globetka
Sanja Novak i Martina Horvat

Mario Dobša predsjednik AK Međimurje poziva sve zainteresirane rekreativce neka dođu na Kros ligu Globetka. Početak može biti hodanje, koje s vremenom i boljom fizičkom spremom može prerasti u zabavno i zdravo trčanje.

Lijepo je trčati pod okriljem društva i zastave svoje udruge

Liga je održana u skladu s aktualnim propisanim epidemiološkim mjerama. Ovogodišnja Kros liga Globetka sadrži ukupno 6. kola, od kojih će se za ukupan plasman bodovati 5 najboljih kola. Rezultate drugog kola pogledajte OVDJE . Na službenoj internet stranici AK Međimurje www.akm.hr pratite najave za nadolazeće utrke. U nastavku pogledajte dio atmosfere drugog kola.

foto: rr

rbt

rbt
rbt

rbt
rbt

rbt

 

Ostavi komentar