DOMAŠINEC: Nogometaši pozivaju na 1. Utrku “Murščak”

utrka Murščak

Povodom završetka projekta dogradnje svlačiona i izgradnje sportske dvorane NK Dinamo Domašinec, NK Dinamo organizira u suradnji s Atletskim klubom Međimurje i pod pokroviteljstvom Općine Domašinec, 1. Utrku „Murščak“ u subotu, 17. kolovoza u 18 sati. Dječja utrka počinje u 17:30.

Start/cilj utrke će biti kod nove sportske dvorane NK Dinamo Domašinec.

Trkači će moći sudjelovati na stazama od 3 km, 7,3 km i dječjoj stazi. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da se radi o sportašima ili rekreativcima. Utrka će se odvijati djelomično ulicama Domašinca i kroz polje u okolici Domašinca.

Prijave za utrku primaju se on-line na stranicama Atletskog kluba Međimurje ali i neposredno prije početka utrke od 16:30 do 17:50. Djeca se mogu prijaviti od 16:30 do 17:15 uz obaveznu pratnju roditelja. Podizanje startnih paketa i prijave su na igralištu NK Dinamo Domašinec.

Odmah po završetku utrke biti će proglašenje pobjednika i podjela medalja i pehara. U nastavku večeri, NK Dinamo organizira zabavu uz roštilj i langoše a za dobar štimug pobrinut će se Cik-cak bend, Puhačeg orkestra opčine Domašinec.

Organizacijski odbor svim trkačima želi dobru i uspješnu utrku a mještane Općine Domašinec pozivamo da ih podrže navijanje

Ostavi komentar