DANAS KROS LIGA GLOBETKA: AK Međimurje sudionike časti krafnama i pivom, a nagradit će i najmaske trkača ili hodača

kros liga Globetka (45)_resize

Drugo kolo Kros lige “Globetka” za 2019. godinu održat će se danas u utorak 5. ožujka s početkom u 17 sati. Domaćin AK Međimurje u svom pozivu građanima ističe:

U prvom kolu kros lige Globetka okupio se rekordan broj od 209 sudionika, a trkačima su se po prvi puta pridružili i hodači. Pozivamo građane da se odazovu u što većem broju i u drugom kolu i na taj način daju doprinos svom zdravlju ali i budu primjer i poticaj svima onima koji još uvijek nisu odlučili aktivnije kretati se prirodom.

Pozivnicu za nastup u drugom kolu potpisuju tvrtke Ambijenti i Cvjećarnica Iris koji će sudionike nježnijeg spola nagraditi prigodnim poklonima povodom Dana žena, Franjo Dujić pripremit će povodom Fašnika krafne za sve sudionike, dok će se za okrijepu pobrinuti Carlsberg sa PAN pivom.

Osim ovog organizator će nagraditi ulaznicom za kupanje na gradskim bazenima Čakovec 10 trkač(ic)a sa najljepšim maskama po izboru komisije koja će raditi u sastavu Lidija Levačić, Suzana Mustak, Damir Šimunić.

Velik je broj razloga da se na današnje fašničko popodne pojavite na startu još jedne Globetke, uživate u trčanju ali i  druženju.

Raspis sa terminima te pravilima lige, kao i trasa iscrtana na karti, nalaze se na sljedećem linku:

http://akm.hr/kros-liga-%22globetka-2019%22/cms/s35

Ostavi komentar