Bacači Međimurja osvojili pet državnih medalja na Zimskom prvenstvu Hrvatske

Tijekom vikenda u Zagrebu na stadionu Mladosti je održano Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske na kojem su bacači Atletskog kluba Međimurje osvojili pet državnih medalja.

Magdalena Lončar je u konkurenciji seniorki osvojila dvije medalje zlatnog sjaja. Prvo u disciplini bacanja kladiva (45,89) zatim u disciplini bacanja kugle (8,56). Magdalena je u svim disciplinama poboljšala svoje rezultate, a na kladivu je prebacila novi međimurski rekord.

Arijan Crnčec je bacao kladivo u konkurenciji juniora te izborio izvrsno drugo mjesto sa osobnim rekordom 46,93. Uz kladivo je bacao disk i kuglu gdje je bio četvrti, također s dva osobna rekorda. Disk je odletio na 34,16, a kugla na 11,49.

Veronika Hlebec natjecala se u kategoriji juniorki u bacanju koplja gdje se sa novim osobnim rekordom i hicem od 29,86 našla na izvrsnom drugom mjestu. Također je bacala i disk te je sa hicem od 16,58 bila četvrta.

Sven Todorović je u konkurenciji seniora bacao disk na kojem je zauzeo odlično treće mjesto s 42,65. Također se natjecao na kladivu gdje je hitac 27,32 bio dovoljan za peto mjesto, dok je na kugli s 12,87 izborio četvrto mjesto.

Foto: AK Međimurje Čakovec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE