AK MEĐIMURJE: Ove subote 8. kolo kros lige Globetka i druženje trkača u Metalcu

Kros liga Globetka

Sedma sezona organiziranog trčanja u čakovečkoj Globetki došla je do samoga kraja. U periodu od 2012., do sedmog kola 2018. godine, održano je ukupno 53 kola. Broj trkača se u tom razdoblju višestruko povećao, pa je tako prva sezona, koja je održana 2012. godine, završila s prosjekom od 58 trkača po kolu a ukupno je trčalo u toj sezoni 102 trkača. Do 2017. godine prosjek je narastao na 135 trkača s ukupnim brojem od 260 sudionika dok je u 2018. godini do 7. kola prosjek čak 178 trkača s ukupno 310 sudionika. Sveukupno se u ovih sedam godina organiziranja lige do ovogodišnjeg 7. kola u ligu uključilo preko 620 trkača.

Posljednje 8. kolo za 2018. godinu, održat će se ove subote 10. studenog početkom u 14 sati. Ujedno će se osim same utrke s razmakom od otprilike sat vremena nakon ulaska posljednjih trkača u cilj održati i proglašenja najuspješnijih u ovoj sezoni. Proglašenje najboljih održati će se u industrial bar-u Metalac od 16 sati.

Uz želju za još jedan uspješan nastup u Globetki, AK Međimurje poziva sve dosadašnje sudionike, kao i one koji još nisu trčali na ligi, da se odazovu u što većem broju i s organizatorom, članovima AK Međimurje, uživaju u njima najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – trčanju.

U nastavku prenosimo SATNICU DOGAĐANJA koju je objavio AK Međimurje:

13:50 ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA
Molimo sve sudionike i one koji su sudjelovali u provedbi lige da se 10 minuta prije starta okupe radi zajedničkog fotografiranja, kod šatora za prijave.

14:00 START UTRKE
Pokret na startnu poziciju kreće u 13,55 sati za trkače na 3,6 km te 5 minuta kasnije za trkače na 7,8 km. Start je 14,00 za 3,6 km i 14,05 za 7,8 km.

16:00 PROGLAŠENJE ZA 2018. U METALCU
Budući da je ovo posljednje kolo za 2018. godinu, nakon utrke s početkom u 16 sati održat će se u industrial baru Metalac i proglašenje najuspješnijih trkača po kategorijama za cijelu sezonu. Napominjemo da u krug onih koji će primiti odličja mogu ući samo trkači koji su nastupili barem na četiri od ukupno osam kola za 2018. godinu. Pozivamo da se proglašenju odazovu svi koji su nastupali bez obzira na participiranje u nagradama.

MAJICA i FOTOGRAFIJA : Vrijeme od završetka utrke pa do samog čina proglašenja iskoristite i za podizanje zaslužene majice koju prema propozicijama za 2018. godinu dobivaju oni koji su nastupili na najmanje 4 kola u ovoj godini i pritom uplatili kotizaciju. Također, trkači koji su barem jednom “naletjeli” na objektiv jednog od službenih fotografa dobit će na poklon i svoju fotografiju.

DRUŽENJE: prije i nakon dodjele priznanja prilika je  da se u dobrom raspoloženju počastimo za završetak još jedne uspješne, 7. po redu sezone trčanja u Globetki. Tradicija je da na ovom završnom okupljanju svi sudionici koji su željni dokazivanja u kulinarskim sposobnostima pokažu svoje umijeće i tako daju svoj doprinos što boljem raspoloženju.

SVLAČIONICE:  Kako bi trkači nakon utrke na proglašenje i druženje u “Metalcu”  došli u što boljem “izdanju”, na raspolaganju će im biti svlačionice i tuševi na objektu Streljane, koja se nalazi u neposrednoj blizini. Svlačionice se mogu koristiti i za presvlačenje prije utrke već od 12:30  nadalje.

Ostavi komentar