8. KROS LIGA GLOBETKA: Drugo kolo na fašnički utorak. Dobrodošli su maskirani trkači i hodači!

Mario Dobša
Na trčanje i hodanje dođite maskirani. Trkačicama ćemo pokloniti cvijeće, poručuje predsjednik AK Međimurje Mario Dobša

Atletski klub Međimurje Čakovec poziva sve trkače i rekreativce drugo kolo 8. Kros lige Globetka. Trčat će se na sam Fašnik u utorak, 5. ožujka stoga su domaćini organizirali posebne nagrade za sudionike.

– Nakon siječanjskog prvog kola očekujemo još više trkača. U drugom kolu posebice pozivamo na veće sudjelovanje trkačica. Sve ćemo ih nagraditi prigodnim poklonom – cvijećem, s obzirom na to da se kolo održava u tjednu kad se obilježava međunarodni Dan žena. Kolo se trči na sam fašnik, pa pozivamo sve trkače neka dođu trčati maskirani. I za maskirane trkače pripremili smo nagrade iznenađenja. Ove smo godine uveli i kategoriju za hodače na stazi od 3.6 km. U prvom kolu ih je bilo sedam, pa vjerujem da će ih u ožujku biti više. kazao je Mario Dobša, predsjednik AK Međimurje.

Startnina za cijelu sezonu iznosi 100 kn, dok se plaćati može i zasebno svako kolo po cijeni od 20 kn. Start utrke na 3,6 km za trkače i hodače je u 17 sati dok 5 minuta nakon toga starta utrka na 7,8 km. Okupljanje se odvija na pomoćnom nogometnom terenu stadiona SRC Mladost.

Klub također najavljuje nastup na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu u Labinu 9. ožujka. Do kraja ožujka održat će se još i Proljetni kros u čakovečkom parku za vrtiće, učenike OŠ i SŠ najmlađe i to u subotu 30. ožujka s početkom u 11 sati.

 

 

Ostavi komentar