6.7 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

4. Trail Sveti Juraj na Bregu u spomen na Stjepana Koraja

Utrka u spomen na Stjepana Koraja, tragično preminulog predsjednika AK Međimurje održat će se četvrtu godinu zaredom, ove godine 22. kolovoza.

Trail Sveti Juraj na Bregu & Memorijal Stjepan Koraj ove će godine imati u programu glavnu utrku na 12 km te utrku građana na 4 km.

Start i cilj bit će kao i prijašnjih godina na prostoru PG Geler Mali Mihaljevec.

Uz AK Međimurje kao organizatora utrku će podržati i Općina Sveti Juraj na Bregu koja će biti glavni pokrovitelj.

U provedbi će sudjelovati i Udruga Sport za sve Sveti Juraj na Bregu, Vatrogasne postrojbe Općine Sveti Juraj na Bregu, Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec te Hrvatska gorska službe spašavanja – stanica Čakovec.

Prijave su moguće putem web stranice organizatora Atletskog kluba Međimurje Čakovec – www.akm.hr, na kojoj treba popuniti on-line obrazac a prijave će biti moguće i na dan utrke do samoga starta.

Posebnost utrke je što će se osim proglašenja najboljih trkača po kategorijama, u ukupnom poretku na obje trke, 12 i 4 km, podijeliti i praktične nagrade za 5 najboljih na način da se postignuti rezultat množi s koeficijentom za pripadajuću starosnu kategoriju.

Na taj način na proglašenju će se istovremeno naći mlađi i stariji natjecatelji a prednost će donijeti dobar rezultat ali i što veći broj godina.

Organizatori su ove godine predvidjeli i utrku za najmlađe pa će rođeni 2009. i mlađi trčati 400 m, a rođeni 2013. i mlađi 200 m. Start ovih utrka je u 16:30, a prijave na licu mjesta.

RASPORED NATJECANJA:

  • od 15:00 … prijave,podizanje startnih paketa i uplata startnine
  • 16:30 … Start utrke na 200 m za limačice i limače 2013. i mlađe
  • 16:35 … Start utrke na 400 m za limačice i limače 2009. i mlađe
  • 16:45 … Proglašenje utrka za limačice i limače
  • 16:50 … Start utrke na 4 km
  • 17:00 … Start utrke na 12 km
  • 18:30 … Proglašenja na 4 i 12 km

Srce Stjepana Koraja je prestalo kucati 17. lipnja 2017. godine na polumaratonskoj utrci u Fužinama, pa se od te godine u kolovozu održava utrka koju je Koraj sa svojim suradnicima planirao ali je nažalost nije doživio.

Podsjetimo, Stjepan Koraj je rođen u Lopatincu a za svoje se utrke i najbolje rezultate pripremao upravo na stazama kojima će se trčati po četvrti puta, u subotu 22. kolovoza.

NAPOMENE:

  • sudionici trče na vlastitu odgovornost;
  • utrka će se održati bez obzira na vremenske uvjete
  • prijavom na ovu utrku svaki sudionik daje privolu organizatoru za prikupljanje i daljnju obradu njegovih osobnih podataka u svrhu organizacije i realizacije utrke, objave rezultata, te izvještavanja o utrci
  • prijavom na ovu utrku svaki sudionik također pristaje da fotografije snimljene prije, tijekom i nakon održavanja utrke organizator može koristiti za objavljivanje za potrebe daljnje promocije utrke i budućih aktivnosti

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE