560 djece na malonogometnom turniru u Murskom Središću

Vikend za nama održan je mogli bismo reći jedan od najjačih malonogometnih turnira za male nogometaše na ovom području.

Naime, Škola nogometa Rudar iz Murskog Središća kao i svake godine organizira malonogometni turnir, u zimskom periodu to je u dvorani Osnovne škole M. Središće. Ovog vikenda u dva dana bilo je prijavljeno 56 ekipa iz Hrvatske i susjedne nam Slovenije. Iznimno jak, kvalitetan i nadasve organizirani turnir privukao je i mnogobrojnu publiku, a tko zna možda i menadžere koji su mogli uživati u potezima mladih nogometaša koji nisu nedostajali.

U kategoriji U8 prvo mjesto osvojila je ekipa ŠN Međimurec/Sloboda (Donjkovec/Slakovec), 2. ŠN Drava Ptuj (Slovenija) i 3. ŠN Rudar (M. Središće). Najboljim igračem proglašen je Vid Arnuš, najboljim strijelcem Andro Čisar i najboljim golmanom Mateo Jambrović. 

U kategoriji U9 prvo mjesto osvojila je ekipa ŠN Rudar (M. Središće), 2. ŠN Gorišnica (Slovenija) i 3. ŠN Sloga (Čakovec). Najboljim igračem proglašen je Vito Holcer, najboljim strijelcem Vid Vuk i najboljim golmanom Ivan Leško.

U kategoriji U11 prvo mjesto osvojila je ekipa ŠN Polet (Sv. Martin na Muri), 2. ŠN Veržej (Slovenija) i 3. ŠN Donje Međimurje. Najboljim igračem proglašen je David Hederić, najboljim strijelcem Neo Cimerman i najboljim golmanom Vinko Dolenec. 

U kategoriji U13 prvo mjesto osvojila je ekipa ŠN Aluminij (Slovenija), 2. ŠN Sloboda (Varaždin) i 3. ŠN Auto Rajh Ljutomer (Slovenija). Najboljim igračem proglašen je Žan Šešerko, najboljim strijelcem Saša Smolinger i najboljim golmanom Miha Mlakar.  

Pehare i medalje za najbolje plasirane ekipe podijelio je voditelj Škole nogometa Rudar Mihael Božić, predsjednik ŠN Rudar Tomislav Sabo i igrač NK Rudeša Luka Liklin, a koji je svoje prve nogometne korake započeo baš u Školi nogometa “Rudar”. Podršku turniru došao je dati i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Kristijan Antolović, dok je gradonačelnik grada Murskog Središća Dražen Srpak kao i uvijek dao moralnu podršku te osigurao financijsku pomoć iz proračuna grada Mursko Središća. Turnir je bio poseban i po tome što su se rezultati mogli pratiti uživo na jednoj od web platformi, a što je samo jedan od dokaza organiziranosti. Kompletne rezultate možete pogledati na ovom linku: https://www.natjecanje.com/TournamentLists/Details/29.

Organizator se zahvaljuje svim sponzorima, roditeljima i ljudima koji su dali podršku organizaciji ovom turniru, jer oni su ti koji daju „vjetar“ u leđa mali nogometašima. Također najavljuju malonogometni turnir u kategoriji „vrtići“ i kategoriji U15 za 14. i 15. siječnja 2023. godine. 

Damir Perhoč

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE