4.NL: U oba međimurska derbija pobjede su odnijeli domaćini

Kompletno 25. kolo 4. NL Čakovec – Varaždin odigrano je u subotu zbog današnje utakmice reprezentacije Hrvatske koja igra u 15 sati protiv Engleske na Europskom prvenstvu.

U oba sraza međimurskih klubova pobjede su odnijeli domaćini, u utakmici dva Dinama bio je bolji palovski golovima Bujana i Bakse.

U drugom derbiju međimurskih klubova Centrometal je hat trickom Jaše Kocijana s 3:0 savladao Mladost iz Svete Marije.

Još jedan igrač u ovom kolu upisao se tri puta u strijelce, Darijan Treska u pobjedi svog Međimurca na gostovanju u Turčinu. U pobjedi 3:6 osim Treske dva gola je postigao Zadravec, a jedanput je pogodio Pađen.

Omladinac je poražen na gostovanju u Jalžabetu 4:2, a pogotke za ekipu iz Novog Sela Rok dali su Jurinec i Hlišć.

Sloga je teško stradala od Zelengaja primiši pet golova, dok se Mladost Komet s gostovanja u Nedeljancu vraća s pobjedom. Na odmor su dečki iz Preloga otišli vodstvom 0:2 golovima Jambrovića i Golubića. U nastavku domaćin smanjuje, a konačni rezultat 1:3 svojim drugim golom postavlja Jambrović.

Jedina utakmica na kojoj nije bilo golova bio je derbi kola između Nedelišća i Bednje.

Rezultati 25. kolo:

Zelengaj – Sloga 5:0, Nedelišće – Bednja 0:0, Nedeljanec – Mladost Komet 1:3, Centrometal – Mladost (SM) 3:0, Dubravka/Zagorac – Međimurec 3:6, Ivančica – Plitvica 4:1, Jalžabet – Omladinac 4:2, Dinamo (P) – Dinamo (D) 2:0. (d)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE