16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

4. NL: U međimurskim derbijima remi u N. S. Rok i pobjeda Dinama (P), težak poraz Nedelišća

U međimurskom derbiju 4. NL Omladinac i Međimurec podijelili su bodove u dinamičnoj utakmici golovima iz drugog poluvremena. Poveli su gosti u 58. minuti golom Japanca Tonami Keita, a poravnao je Omladinčev joker mladi sedamnaestogodišnji Saša Stojko.

U drugom derbiju međimurskih klubova u Palovcu je Dinamo s 3:1 bio bolji od gostiju iz Preloga. Palovčani su pobjedu osigurali već u prvom dijelu golovima Gajnika, Bakse i Nađa. Gosti do kraja utakmice uspijevaju samo smanjiti golom Šegovića.
Nedelišće je teško stradalo u Turčinu, vratar Kocijan čak šest puta je morao vaditi loptu iz mreže. Domaćini na odmor odlaze s velika tri gola prednosti, a u utakmici se istaknuo domaći napadač Kutnjak koji se tri puta upisao u strijelce.
U rubrici pobjede kod ekipe Centrometala još je oznaka nula. Na domaćem travnjaku ugostili su Nedeljanec koji je do poluvremena imao dva gola prednosti. Odmah u nastavku golom u 47. minuti tračak nade domaćinu dao je Novak, međutim gosti postižu treći zgoditak  i rješavaju utakmicu.
Rezultati 4. kola, subota: Omladinac – Međimurec 1:1, Dinamo(P) – Mladost Komet 3:1, Dubravka Zagorac – Nedelišće 6:0, Centrometal – Nedeljanec 1:3.
Danas (nedjelja) u 16 sati igraju Plitvica – Sloga i Dinamo (D) – Mladost(SM)
Foto: FB Međimurec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE