4. NL: U golijadi u 8. kolu šestica Mladosti i sedmica Dinama (P)

U 8. kolu 4. NL od 40 golova, u Gojancu su gledatelji vidjeli čak 11 u gostujućoj pobjedi palovskog Dinama. U 4:7 pobjedi po dva gola dali su Baksa, Gajnik i Štrok, a jedan je zabio Nađ.

Konačno domaća pobjeda Mladosti u Svetoj Mariji i to kakva, sa šest golova napunili su mrežu Ivančice. Najefikasniji u pobjedi 6:0 je bio Dodlek s tri pogotka, a po jedan su upisali Gašparić, Valjak i Igrec.

Preokret je viđen u Čakovcu gdje je Nedelišće u međimurskom derbiju bilo bolje u prvom dijelu, imalo puno prilika, ali na odmor odlaze samo s golom prednosti koji je postigao Treska. U nastavku veliki preokret Sloge i vodstvo 3:1 u roku deset minuta. U strijelce se upisuju redom Vinković, Obadić i Knežević.  Panić smanjuje na 3:2, u zadnjih par minuta Nedelišće ima igrača više, ali gol postiže Sloga i pogotkom Borka vodi 4:2. Kosir samo smanjuje u zadnjoj minuti na 4:3.

U drugom derbiju međimurskih klubova u Domašincu podjela bodova, a gostima koji su još uvijek neporaženi je to 6. remi. Omladinac zasluženo odlazi na odmor golom Topleka, da bi odmah početkom drugog dijela Dinamo izjednačio golom Jakšića.

Vrijedne ali minimalne pobjede postigle su međimurske ekipe koje se s Bednjom bore za sam vrh. Mladost Komet je s 3:2 svladala borbenu Dubravku/Zagorac s dva gola Šegovića i jednim Hladnika.

Pretendent za sam vrh Međimurec je  preokrenuo vodstvo gostiju iz Jalžabeta i golovima Mugoše i Treske došao do pobjede 2:1 i 17 bodova.

Protiv lidera prvenstva Bednje posljednji Centrometal je pružio dobar otpor i izgubio s minimalnih 1:0.

Na ljestvici vodi Bednja s 20 bodova, drugi je Međimurec  s 17, Mladost Komet je skupila 16, a Dinamo (P) 15 bodova itd. (d)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE