1.2 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

4. NL: U derbiju kola Preložani na noge prvoj Bednji, u međimurskom derbiju Nedelišće dočekuje Međimurca

U nastavku prvenstva 4. NL Čakovec – Varaždin u 13. kolu imamo dva derbija, onaj između prve neporažene Bednje i Mladost Kometa, a u Nedelišću u međuopćinskom srazu tradicionalni duel Nedelišća i Međimurca. Sve četiri ekipe krenule su u proljetni dio pobjedama i biti će neizvjesno u ovim dvobojima.
Iako je prva Bednja favorit i domaćin, ne bi bilo iznenađenje da se trećeplasirani Preložani vrate s osmijehom na licu.
U susretu Nedelišća i Međimurca moguća su sva tri znaka, jedino je šteta što neće biti gledatelja koji bi začinili ovaj duel.
U još jednoj utakmici međimurskih klubova sastaju se ekipe koje su dobro startale. Nakon remija u Gojancu Centrometal želi pobjedom protiv Omladinca potvrditi ovaj bod, dok Omladinac koji ima mladu ekipu nada se da će se vratiti neporažen.
Ostali međimurski klubovi odlaze na gostovanja preko Drave gdje se bodovi teško osvajaju.
Najteže će svakako biti Dinamu (P) u Ivancu, jer Ivančica ima dobru ekipu i očito je već u formi. Drugi Dinamo odlazi u Turčin i bod bi ovaj puta bio dobar. Teško će biti i Slogi u Jalžabetu kao i Mladosti (SM) protiv Zelengaja koji su na domaćem terenu favoriti.

4. NL 13. kolo subota, 15 sati:

Zelengaj – Mladost (SM), Dubravka Zagorac – Dinamo (D), Ivančica – Dinamo (P), Jalžabet – Sloga, Centrometal – Omladinac, Nedelišće – Međimurec,
nedjelja, 16 sati:
Bednja – Mladost Komet, Nedeljanec – Plitvica (d)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE