13.3 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

4. NL: U 7. kolu Međimurec slavio u derbiju u Palovcu

U dva subotnja međimurska derbija gledatelji su vidjeli čak 11 golova.

Dinamo iz Palovca koji je dobro započeo sezonu ugostio je Međimurec i odolijevao prvih pola sata. Poveli su gosti  u 11. minuti golom dvostrukog strijelca Hojskog, a za domaće je u 24. minuti poravnao mladi Nađ. Do poluvremena dva gola u mreži domaćeg vratara Jalšovca prelomila su utakmicu, a strijelci za ekipu Antuna Jukića bili su Treska i Japanac Nishida. U drugom dijelu uvjerljivu pobjedu Međimurca potvrdio je Hojski još jednim golom.

Puno zanimljivije i neizvjesnije bilo je u Novom Selu Rok gdje je neporaženi Omladinac u gradskom derbiju dočekao čakovečku Slogu. Početnu inicijativu koju  Omladinac ne koristi kažnjavaju napadači Sloge golovima Kneževića i Fabricia u 21. i 24. minuti. Omladinac se vraća u igru u posljednjoj minuti prvog dijela golom Topleka, a preokret u drugom dijelu napravili su Andre Silva u 59. i Petrinec u 73. minuti za vodstvo domaćina 3:2. I umjesto da do kraja utakmice domaći nogometaši  realiziraju još nekoliko prilika susret završava remijem, a za borbene goste koji su skoro 60. minuta igrali bez isključenog Kneževića u 90. minuti zabija Vidović. U žustroj utakmici sudac Novosel podijelio je čak 11 žutih i dva crvena kartona.
Pobjedom u Ivancu Mladost Komet je pri samom vrhu, na četvrtom mjestu četiri boda do prve Bednje. Teška ali zaslužena tri boda donose iz Ivanca gdje su do 0:3 pobjede došli u drugom dijelu. Prvi gol za momčad Damira Pigaca u 62. minuti postiže Hladnik. Deset minuta kasnije zabija Šimunić, a visoku pobjedu u 89. minuti potvrđuje Šegović.
U nedjeljnim susretima Dinamo iz Domašinca je u derbiju začelja bio bolji od Plitvice 3:2 i s nova tri boda pobjegao iz donjeg dijela.
Ostala dva naša predstavnika iz općine Nedelišće doživjeli su poraz. Nedelišće treći u nizu, ovaj put od favoriziranog Nedeljanca 2:1, dok je Centrometal visoko poražen kod kuće od Zelengaja 1:4. Mladost (SM) igra u srijedu u gostima kod Jalžabeta. Ostali rezultati: Dubravka/Zagorac – Bednja 0:3.
Nakon sedmog kola od naših Međimurec je treći s 14 bodova, Preložani su četvrti s 13, Dinamo (P) ima 12 na petom mjestu, neporaženi Omladinac skupio je 11 na šestom itd. Vodeća je Bednja sa 17 bodova. (d)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE