4. NL: Nedelišće uvjerljivo u derbiju, prvi poraz Omladinca

Unatoč najavama favoriti su se poskliznuli u 11. kolu 4. NL Čakovec – Varaždin.

U međimurskom derbiju Nedelišće je kod kuće bilo uvjerljivo protiv visokoplasiranog takmaca iz Preloga. Domaćini su poveli iz kaznenog udarca golom Treske u 24. minuti. U drugom dijelu još tri gola za domaćine za visoku 4:0 pobjedu nad Mladost Kometom postigli su Pintarić, Celčić i Sabol.

Još jedan favorit je loše prošao u međimurskom srazu. Unatoč stalnom pritisku i prilikama Međimurec nije uspio savladati u Macincu domaći Centrometal. Gol koji je postigao u 4. minuti Novak Dino s 11 metara bio je dovoljan za drugu prvenstvenu pobjedu domaćina.

I u trećem srazu međimurskih ekipa boljeplasirani klub nije ostvario pobjedu. U Palovcu podjela bodova između domaćeg Dinama i čakovečke Sloge. Unatoč dva vodstva golovima Bakse i Štroka čakovčani odnose bod zgodicima Fabricia i Kneževića.

Omladinac je u Ivancu upisao prvi poraz u utakmici u kojoj se istaknuo četverostruki strijelac Dominik Božak. Nakon vodstva domaćina nadu gostima nakon lijepog gola iz slobodnjaka dao je u 35. minuti Radiković. Međutim na odmor se odlazi vodstvom Ivančice golom iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca. U drugom dijelu poslije još dvije greške zadnje linije Omladinca domaći napadač Božak kažnjava za konačnih 4:1.

Rezultati 11. kolo:

Dinamo (P) – Sloga 2:2, Ivančica – Omladinac 4:1, Centrometal – Međimurec 1:0, Nedelišće – Mladost Komet 4:0, Dubravka Zagorac – Plitvica 2:2, Zelengaj – Bednja 0:1.

Danas u 14 sati:

Jalžabet – Dinamo (D), Nedeljanec – Mladost (SM)

Ostavi komentar