4.NL: Međimurski klubovi ipak odlučili igrati, pred nama su tri međimurska derbija

Devet predstavnika međimurskih klubova jučer su održali još jedan sastanak s predsjednikom Međimurskog nogometnog saveza Matom Kljajićem i donijeli odluku da će odigrati još ovo 16. kolo, a nakon Plenuma u ponedjeljak odlučit će kako dalje.

Tako i u ovom kolu očekujemo neizvjesne igre u tri međimurska derbija.
Nedelišće je nakon šoka od Omladinca ponovo domaćin u utakmici u kojoj dočekuje probuđeni Dinamo iz Domašinca. Dinamo će biti oslabljen neigranjem Krznara zbog kartona i tu domaćin vidi priliku.
Ekipa Mladost Kometa koja pretendira za ulazak u 3.HNL nije startala baš najbolje pa u susretu s direktnim konkurentom za sam vrh momčadi Međimurca vidi priliku da im se približi.
U trećem međimurskom derbiju u Čakovcu u nedjeljno prijepodne Sloga protiv Mladosti (SM) traži nastavak pobjedničkog niza, ali nešto se pita i dobre goste.
Nakon velike pobjede u Nedelišću Omladinac odlazi na još jedno gostovanje, domaćin će im biti Zelengaj koji ih je pobjedio u pripremnom susretu. Igrači iz Novog Sela Rok vjeruju da će se neokrznuti vratiti iz ovog neugodnog gostovanja.
Centrometal je s Plitvicom prikovan na samom dnu, kod kuće dočekuje Jalžabet koji je u nastavku upisao tri pobjede pa neće Macinčarima biti lako.
Na teško gostovanje ide i Dinamo (P) koji je u prošlom kolu upisao prvu proljetnu pobjedu pa bi u utakmici u Nedeljancu i bod bio dobar.
4. NL 16. kolo 16. 30 sati
subota: Mladost Komet – Međimurec, Nedelišće – Dinamo (D), Zelengaj – Omladinac, Centrometal – Jalžabet, Dubravak/Zagorac – Ivančica
nedjelja: Sloga – Mladost (SM) 10h, Nedeljanec – Dinamo (P) i Bednja – Plitvica u 16.30 (d)

Ostavi komentar