5.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

4.NL ČK-VŽ: U međimurskim derbijima oba Dinama odnijela pobjedu, golijada u Nedeljancu

Danas je odigrano preostalih pet utakmica u nastavku prvenstva 4. NL Čakovec-Varaždin. U dva međimurska derbija pobjedu su odnijela dva Dinama, a u derbiju kola u kojem je palo osam golova Međimurec se vraća s bodom.

U Domašincu Dinamo je minimalno pobijedio Nedelišće prekrasnim golom Dominića iz slobodnog udarca u 25. minuti.

U drugom međimurskom derbiju Palovečki Dinamo bio je bolji od domaće Mladosti u Svetoj Mariji. Igrači Josipa Šegovića u vodstvo dolaze u 14. minuti golom Jančeca iz kaznenog udarca. U drugom dijelu još jedan gol za Dinamo postiže Štrok u 69. minuti.

U derbiju kola između Nedeljanca i Međimurca gledatelji su u utakmici punoj preokreta vidjeli osam golova. Domaćin je poveo krajem prvog dijela, a u nastavku u 55. minuti Kos poravnava. Nedeljanec preuzima inicijativu i u roku dvije minuta postiže dva gola za 3:1. Međimurec se tada budi i od 65. do 80. minute s tri gola (dva su djelo Treske, a jedan autogol Škvarića) preokreće i vodi 3:4. Bod domaćinu donosi dvije minute prije kraja Škvarić.

Preloška Mladost Komet vraća se s gostovanja kod fenjeraša Zelengaja s tri boda.U čvrstoj utakmici u kojoj je podijeljeno sedam žutih i jedan crveni Golubić u 26. minuti dovodi svoju ekipu u vodstvo. Za konačnih 0:2 za Mladost Komet u 68. minuti zabija Vagjunec. (md)

Rezultati 14. kola:
Subota : Ivančica – Sloga 3:0, Omladinac – Jalžabet 0:5
Nedjelja : Dinamo(D) – Nedelišće 1:0, Mladost(SM) – Dinamo(P) 0:2, Nedeljanec – Međimurec 4:4, Zelengaj – Mladost Komet 0:2, Bednja – Dubravka Zagorac 0:2

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE