4. HNL: Visokom pobjedom u Jalžabetu Polet pobjegao Varteksu na šest bodova tri kola do kraja

Tri kola do kraja prvenstva novi posrtaj Varteksa iskoristio je Polet gostujućom pobjedom te mu sada bježi velikih šest bodova i blizu je titule prvaka.

Igrači Marija Kovačevića razmontirali su domaći Jalžabet i uvalili mu devet komada. Neizvjesni je bilo samo na početku kada je Jalžabet izjednačio na 1:1 u 10. minuti. Nakon toga pa do kraja prava golijada i 9 golova u mreži domaćina. Mezga se tri puta upisao u strijelce, po dva gola zabili su Medved i Hozjan, a po jednom Ferlin i Barat.

Od tri međimurska derbija najneizvjesnije bilo je u Nedelišću gdje su domaćin i Dinamo podijelili bodove ranim golovima. Nedelišće je povelo golom Juraka u 5. minuti da bi dvije minute kasnije Igrec pogodio za konačnih 1:1.

U derbiju gradskih klubova uvjerljiva pobjeda ” lapornika “. Rudar je očito podigao formu i utakmicu protiv tradicionalnog rivala riješio već do tridesete minute. Strijelci za domaćine bili su Šoltić, Zadravec i Skoliber.

U trećem međimurskom derbiju također ujerljiva pobjeda domaćina. Pušćine su tricom ispratile Omladinac, a pobjedu su osigurale već u prvom dijelu golovima Kišića i Punčeca. U nastavku je pobjedu potvrdio Dovečer.

Međimurcu je bio dovoljan jedan gol za nova tri boda i očuvanje četvrte pozicije. Strijelac pobjedonosnog zgoditka bio je Treska u 60. minuti.

Sloga je došla protiv Podravine do krucijalne prednosti na početku i pred sam kraja prvog poluvremena golovima Fabricia i Kosaleca. U drugom dijelu još dva gola Bakse za nova tri boda i uzlet u gornji dio tablice.

27. kolo : Rudar – Mladost Komet 3:0 , Nedelišće – Dinamo 1:1, Sloga – Podravina 4:1, Pušćine – Omladinac 3:0, Jalžabet – Polet 2:9, Međimurec – Dubravka Zagorac 1:0 , Bednja – Varteks3:1 , Nedeljanec – Novi Marof 5:0

Ostavi komentar