4. HNL Polet bolji u derbiju od Nedelišća, Rudar poražen kod kuće od Pušćina

Po teškom vremenu i nesnosnoj vrućini odigrano je pretposljednje kolo 4. HNL.

U tradicionalnom derbiju prvak Polet bio je bolji u Nedelišću od svog domaćina i pobijedio 0:2. U prvom poluvremenu goste u vodstvo dovodi Čurin, a Mezga u 78. minuti postavlja konačni rezultat.
U drugom međimurskom derbiju Rudar je pobjedom pred domaćim navijačima mogao preskočiti Pušćine. Međutim gosti su bili bolji i odnijeli uvjerljivu 0:3 pobjedu golovima Levanića, Dovečera i Malnara.

Omladinac bez japanskog dvojca nije isti te je teško stradao u Beletincu. Golman Križaić je šest puta vadio loptu iz mreže, a jedini pogodak za goste postigao je Drk.

Mladost Komet je izdržala nalete domaćeg Nedeljanca, sačuvala mrežu i vraća se u Prelog s bodom.
Prekinut je pobjednički niz Sloge koja je nakon šest uzastopnih pobjeda u Čakovcu doživjela poraz od Dubravke Zagorac. Iako su čakovčani poveli golom Ladića, gosti iz Turčina s dva gola preokreću rezultat i odnose sva tri boda.

Dinamo iz Domašinca, koji je sve proljetne utakmice igrao u Palovcu, pobjedom se oprostio od svojih navijača. Strijelac oba pogotka, u 2:1 pobjedi nad Podravinom, bio je Alen Horvat.
U Dunjkovec Pretetincu utakmica nije odigrana zbog nedolaska gostiju iz Novog Marofa te je registrirana rezultatom 3:0 za Međimurec.

Rezultati 29. kolo :
Nedelišće – Polet 0:2, Dinamo – Podravina 2:1, Međimurec – Novi Marof 3:0 (bb), Jalžabet – Varteks 3:2, Nedeljanec – Mladost Komet 0:0, Bednja – Omladinac 6:1,
Rudar – Pušćine 0:3 , Sloga – Dubravka Zagorac 1:2

(Miljenko Dovečer, foto: NK Polet)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE