2. HNL: Međimurje ovaj petak opet u pogonu, dočekuje BSK Bijelo Brdo

goran vincetić
Gorna Vincetić novi trener NK međimurje

Nogometaši Međimurja nakon stanke ovog petka kreću u završnicu jeseni 2. HNL u kojoj se nalaze na izvrsnom i visokom 4. mjestu tablice. U petak bez gledatelja u Čakovcu od 17 sati igraju protiv BSK-a iz Bijelog Brda.

Trener Goran Vincetić je optimist i za preostale utakmice jeseni.

– Bili smo u dosta nezgodnoj situaciji jer su neki igrači bili pozitivni. Svakome smo individualno slali trening. Dečki su se dosta dobro pridržavali svih naših uputa. Kad smo se vratili prošli tjedan na trening vidjelo se da su dečki imali pauzu, ali ja vjerujem da smo spremni i za ovu utakmicu.

Za susret s BSK-om ne konkuriraju Vuk, Marcijuš i Zanjko koji je dobio jedan udarac i još uvijek u klubu ne znaju što je točno u pitanju.

Kapetan Hranilović vratio se u srijedu iz samoizolacije i sigurno neće startati od prve minute, dok su ostali igrači spremni za sutrašnji susret. 

– Imamo široki kadar i vjerujem da ćemo uspjeti pronaći rješenje za sve pozicije. BSK je 11. momčad lige, jako su nezgodni, a u svom kadru imaju najboljeg strijelca lige (Dabro op. a) , ali uvjeren sam u novu pobjedu svoje momčadi, poručio je Vincetić.

Klub je i za ovu utakmicu koja počinje u 17 sati, s obzirom da ne mogu gledatelji na utakmicu zbog aktualne zdravstvene situacije, osigurao izravan prijenos putem Youtube kanala, a link možete preuzeti na Facebook stranici NK Međimurja.

 

Ostavi komentar