1. HRL SJEVER: U nastavku prvenstva pobjeda Čakovca i poraz Preloga

MRK Čakovec
foto: fb MRK Čakovec

U prvom kolu nastavka prvenstva u 1. HRL Sjever oba naša predstavnika
su gostovala, Čakovec se vraća s pobjedom dok je Prelog minimalno
poražen.

MRK Čakovec je do pobjede u Požegi došao pred sam kraj susreta, iako je u jednom trenutku imao vodstvo od čak pet golova razlike (19:24). U prvom dijelu izjednačena igra, a na odmor Čakovčani odlaze s golom razlike (16:17). U drugom dijelu stalno vodstvo igrača Josipa Borkovića da bi pet minuta prije kraja domaćini izjednačili. Međutim u 58. minuti golom Krajnera čakovčani imaju gol prednosti, a za konačnih 29:31 i pobjedu u zadnjoj minuti zabija Sklepić i vrijedna dva boda odlaze u Čakovec.

Najefikasniji u ekipi Čakovca bili su Sklepić i Krajner s po 7, te Horvatić i Vuković sa po 6 pogodaka. Ovom pobjedom Čakovec je preskočio Požegu i s 13 bodova nalazi se na osmom mjestu.

Drugi naš predstavnik u ligi RK Prelog vraća se s gostovanja kod favorita Ivanića s minimalnim porazom 27:26, a po riječima Preložana oštetili su ih splitski suci.

Najefikasniji u redovima Preloga bio je
Vjeran Toplek s 9 pogodaka. Novi u ekipi Antonio Bucat postigao je 5 pogodaka kao i Karlo Zadravec. Poslije 14 odigranih kola Prelog je s 9 bodova na 12. mjestu.

U slijedećem kolu igra se međimurski derbi u kojem je Čakovec domaćin Prelogu.

Ostavi komentar