1. HRL Sjever: Pobjeda rukometaša Čakovca, poraz Preloga

Rukometaši su počeli novo prvenstvo, a oba naša predstavnika u 1. HRL Sjever, Čakovec i Prelog na startu su bili domaćini.

MRK Čakovec je u utakmici bez gledatelja bio siguran protiv gostiju iz Požege i slavio pobjedu 32:24. Utakmica koju su navijači Čakovca mogli pratiti putem live streama riješena je već u prvom dijelu koje je završilo vodstvom čakovčana 16:10. Najefikasniji u domaćim redovima s 8 pogodaka bio je Igor Krajner, 6 je postigao Tibor Tkalčec, a po 5 Vedran Škrobar i Kristijan Štefičar.
Neizvjesnije je bilo u Prelogu gdje je drugi naš predstavnik dočekao ekipu Ivanića. Naši rukometaši dobro su otvorili utakmicu i imali 5:4 u 10. minuti, međutim gosti preokreću i u 21. minuti imaju vodstvo od plus pet (9:14). Do poluvremena rukometaši Preloga se ponovo bude i na odmor odlaze s golom zaostatka (15:16). Početkom drugog dijela Ivanić odlazi na četiri razlike i održava tu prednost do pred sam kraj, Prelog u dva navrata dolazi do minus dva, a utakmica završava ipak pobjedom Ivanića 28:31. U jako pomlađenoj momčadi Preloga posebno uvjerljiv je bio Vjeran Toplek sa 13 golova.
(md)

Ostavi komentar