16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

1. HRL: Čakovcu u dramatičnoj završnici rukometni derbi u Prelogu

U 2. kolu Prve HRL Sjever za muške odigrane je međimurski derbi između Preloga i Čakovca u preloškoj dvorani, a pobjedu su na kraju odnijeli Čakovčani 31:30 koji su tako upisali u dva kola četiri boda, dok je Prelog i dalje bez bodova.

Zanimljivu rukometnu predstavu donio je tradicionalni međimurski derbi. Gosti su na poluvrijeme otišli s velikih pet pogodaka prednosti (11:16), ali domaći koji su pomladili redove, između ostalog i s nekoliko mlađih igrača iz Čakovca nisu se predali i na kraju je završnica bila napeta i dramatična.

U petoj minuti nastavka gosti imaju prednost 13:20, ali nakon toga staju i domaći polako smanjuju prednost. Do izjednačenja dolaze u 57. minuti golom Topleka.

Posljednji trenuci susreta bili su jako zanimljivi, a 35 sekundi do kraja Čakovec ipak vodi 31:28. Zatim dva brza gola postižu domaći za smanjenje vodstva i konačan rezultat 30:31.

Najefikasniji u redovima Čakovca bili su Tkalčec i Sklepić sa šest golova, a kod domaćina istaknuo se Toplek s devet pogodaka, a dobar susret odigrali su i Čapalija sa šest te Požgaj sa pet pogodaka. (nl)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE