Završnica ribolovne natjecateljske sezone u Donjoj Dubravi

Foto čitatelja

U Nedjelju 18. listopada na Kanalu Donja Dubrava odlovljeno je i posljednje 6. kolo Međimurske Feeder lige. Domaćin natjecanja bila je Štuka iz Donje Dubrave, a organizator Međimurski ribolovni savez.

Nakon odlovljenih 6 kola Međimurske Feeder lige najbolja ekipa je Klen 2 Sveta Marija, drugi je Smuđ Draškovec, treće mjesto pripalo je TSH MF. Čakovec, četvrti je Linjak iz Palovca, peti Trnava Hodošan, šesti Klen Sveta Marija, sedmi Som iz Kotoribe, osmi Čikov Sveti Martin na Muri, deveti Čakovec iz Čakovca, deseti Mura Mursko Središće i jedanaesti Štuka Donja Dubrava.

U subotu 17. listopada 2020. u organizaciji Međimurskog ribolovnog Saveza i uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera izvršena je zamjena ribolovnih uvjerenja za članove Čikova iz Svetog Martina na Muri i Zlatne udice iz Krištanovca.

Idući vikend u subotu 24. listopada u vremenu od 15 do 19 sati izvršit će se zamjena ribolovnih uvjerenja na ribnjaku Zalešće za članove Mure iz Murskog Središće te Karasa iz Peklenice.

Nedjelja 25. listopada ujutro od 8 do 12 sati u društvenom domu Novakovec izvršit će se zamjena ribolovnih uvjerenja za članove: Stare Mure iz Miklavca, Šarana iz Podturna, Ostriža iz Novakovca, Bjelka iz Domašinca, Ribice iz Turčišća, Mura iz Dekanovca, Šarana iz Gardinovca, te članove Klena iz mjesta Držimurec-Strelec.

Sa sobom je obavezno ponijeti osobnu iskaznicu, uvjerenje ili potvrdu o položenom ribolovnom ispitu. Zamjena se naplaćuje 100 kuna te se dobije potvrda u uplaćenom iznosu. Osobe koje su polagale ribolovne ispite tokom 2020. godine oslobođene su plaćanja, ali su dužne pojaviti se u određenim centrima s potrebnom dokumentacijom.

Ostavi komentar