U AC Baumgartner stigla prva pošiljka mild hybrid Suzuki vozila!

U AC Baumgartner ovih su dana počele stizati prve pošiljke Suzuki vozila u mild hybrid verzijama, čime se Suzuki i AC Baumgartner izdvajaju drugačijom ponudom.

Najtraženiji Suzuki modeli, Vitara, S-Cross, Swift i Ignis od sada će biti opremljeni serijskim blagim hibridnim sustavom u svim modelima.

Drugim riječima, učinkovitost vozila bit će veća, a vožnja ugodnija, mirnija i uglađenija, a sve to omogućit će motori od 4 cilindra potpomognuti elektromotorima od 3 i 10 kilovata.

Potrošnja goriva bit će još niža, emisija CO2 manje, a performanse bolje. Osim toga, imat će sustav za automatsko kočenje, aktivni tempomat, bi led svjetla i automatsku klimu. Svi modeli dolaze sa bogatim paketima opreme u početnoj razini.

Ovo je optimalni hibridni sustav za kompaktne automobile, smišljen kako bi ponudio lakoću, jednostavnost i uštedu prostora, bez narušavanja voznih osobina odnosno, čak doprinoseći boljim voznim karakteristikama. Dostupno su i modeli sa ALL GRIP pogonom na sve kotače.

Ignis možete imati za već od 85 000kn, Vitaru od 129 900kn, a S-Cross od 138 400kn

Suzuki je među prvi proizvođačima automobila u svijetu koji je, osvješten važnošću ekologije, promijenio koncept poslovanja i okrenuo se hibridnom sustavu u svim modelima.

Dođite u AC Baumgartner i upoznajte se sa prednostima mild hybrida. Isprobajte ga u test vožnji, a ljubazni prodavači približit će vam sve što vas zanima. Posjetite ih u Čakovcu na adresi Braće Graner 2 te u Varaždinu na adresi Supilova 7b.

Možete ih nazvati na broj 040/328-007 ili posjetiti njihovu web stranicu www.baumgartner.hr

Ostavi komentar