Novost u Pubu Potkova u Lifeclass Termama Sveti Martin: BBQ nedjelja i posebna ponuda hrane!

pub potkova

U mjesecu kolovozu vas na lokaciji LifeClass Terme Sveti Martin u dobro poznatom Pubu Potkova očekuje odlična nova ponuda! Svake nedjelje u kolovozu od 17 sati priprema se najbolji roštilj u kraju, a prvi je put druženje zakazano za 2. kolovoza.

Savjet: skoknite po odlično ljetno osvježenje na bazene u Aquapark MartiLandia, priključite se turniru u odbojci, osvojite vrijedne nagrade, a poslije rekreacije uživajte u ukusnom zasluženom roštilju!

Očekuje vas posebna ponuda hrane koja uključuje mesne plate, ćevape i pljeskavice, ražnjiće, pržene krumpiriće te posebna ponuda pića naših lokalnih Međimurskih Lepih Dečki.

Ako vam treba malo odmora od prevruće kuhinje, LifeClass Terme Sveti Martin i Pub Potkova idealno su mjesto za uživanje i opuštanje.

Vodena oaza na sjeveru Hrvatske, Aquapark MartiLandia s maskotom Martijem uzbuđeno čekaju svoje kupače, plivače i sve željne adrenalina koji će im pružiti tobogani, dječje vodeno igralište te whirpool-ovi. Za one koji žele odmoriti u hladu, tu su različite masaže pod baldahinom i vrijedne ruke profesionalnog osoblja.

Pregršt zabave u Aquaparku Martilandia donosi i odličan animacijski tim sa svojim programom za velike i male. Ljeto u Međimurju dokaz je da ljeto može biti zabavno i na kontinentu. Više o BBQ Nedjelji potražite na službenom događaju na Facebooku, a sve novosti pratite i na www.termesvetimartin.com

Ostavi komentar