Novost u ponudi Međimurske BS: Sve za robotske kosilice, od nabave do održavanja

Želite imati savršen travnjak, lijep poput onih raskošnih travnjaka oko luksuznih vila ili poput travnjaka svjetski poznatih stadiona?

Vjerovali ili ne, i vaš travnjak može izgledati savršeno i to uz vrlo malo truda.

Robotske kosilice u isto vrijeme omogućuju savršen travnjak uz jako malu potrošnju i puno slobodnog vremena, u svim vremenskim uvjetima: kiši, suncu, rosi, danju i noću, a bez obzira na kompliciranost terena o kojem se brine. Sve travnate površine, bez obzira na veličinu, oblik ili objekte koji se na njima nalaze (poput drveta, grmlja ili možda stazica) mogu imati savršen izgled trave bez puno muke i uz vrlo malu potrošnju. Ukoliko imate složene vrtove ili teži i strmiji teren, utoliko vam je potrebna jača robotska kosilica, a za manje i srednje površine malo slabiji modeli će se pobrinuti jednako dobro. Budući da su robotske kosilice puno tiše od tradicionalnih kosilica, one neće ometati vaš mir, a ni mir vaših susjeda.

Nakon prolaska robotske kosilice nije potrebno dugotrajno i mukotrpno sakupljanje odrezanih vlati trave. One se brinu o vašem travnjaku tako da preciznim oštricama sitno i fino režu travu a koja na travnjaku djeluje kao prirodno gnojivo za rast zdravije i ljepše trave. Opremljene s po tri nožića od karbonskog čelika, oštrinom poput žileta, tako da pokošenu travu ne morate skupljati jer je toliko sitna da se uopće ne vidi.

Ovisno o modelu mogu kositi sve do 70 % nagiba, što je mnogo više nego bilo koja kosilica s pogonom. Kako bi se robotska kosilica nesmetano brinula o vašim travnatim površinama, povremeno se treba pobrinuti i o njoj. Održavanje i čišćenje je vrlo jednostavno, a nakon sezone košnje sigurno je spremite kako biste sljedeće sezone ponovno mogli uživati u ljepoti svog travnjaka. Pravilno održavanje robotskih kosilica prije zimskog skladištenja osigurat će optimalan rad kosilice u novoj sezoni, a sve to možete dogovoriti u Međimurki BS. Očistite kosilicu nakon zadnjeg sezonskog korištenja s četkom, vodom i plastičnom ili drvenom lopaticom kojom ćete najlakše ukloniti ostatke trave s kućišta i noža za košnju. Provjerite ispravnost oštrica noža, ako su tupe, obavezno ih naoštrite.

Kad zbrojite nevjerojatno malu potrošnju robotske kosilice i ušteđeno vrijeme – jedini zaključak je da se robotsku kosilicu svakako isplati imati. U Međimurki BS mogu vam ponuditi široku paletu robotskih kosilica raznih marki, vrsta i namjena, primjerenih svakom travnjaku.

Ostavi komentar