Dijelimo dvije festivalske ulaznice za Jazz u vinogradu ovog vikenda na Mađerkinom bregu!

Brojimo još nekoliko dana do drugog izdanja međunarodnog Jazz festivala: Jazz u vinogradu

Ovo jedinstveno trodnevno iskustvo na samom sjeveru Hrvatske nudi predivan scenarij za završetak ljeta.

U vinorodnom kraju međimurske općine Štrigova, na Mađerkinom bregu održat će se nastupi vrhunskih europskih jazzera i poznatih DJ-a ali i uživati u toj čarobnoj lokaciji i pogledu. Domaćini festivala, obitelj Štampar sa svojim nagrađivanim vinima i chef Marko Palfi (sa svojim novim projektom Full Circle), ponudit će eno gastro priču ovog kraja Hrvatske.

Uz Mađerkin breg, lokacija festivala je i Dom Kulture u Štrigovi, prekrasno novo zdanje koje je i dom Pušipela, lokalne autohtone sorte vina.T u se od petka 26.08. može pogledati izložba g. Davora Hrvoj, cijenjenog autoriteta u svijetu jazz-a (i urednika Jazz.hr) „ Velikani Jazza“, a u domu će se u subotu 27.08. održati i besplatni Masterclass “Umijeće vježbanja“ koji je održati posebni gost festivala, čuveni talijanski orguljaš Renatto Chicco i glazbeni voditelj festivala, naš proslavljeni gitarist g. Ratko Zjača, a pozvani su svi glazbenici i škole ovog kraja.

Na bazenima Termi Sv. Martin Dj-i će svojom glazbenom selekcijom dodatno inspirirati za uživanje i zagrijati za kvalitetan ostatak dana ,petak i subotu od 11-14h.

DA bi uživanje i opuštenost bili potpuni,ostavite auto na jednoj od ovih lokacija i uskočite u Hop on -Hop off, tursitičkog autobusa koji će bespatno voziti između lokacija (u popodnevnm terminima).

Još zamislite prekrasnu prirodu i vijugave, kaskadne vinograde i recite nam kako Vam zvuči taj scenarij ..

Ulaznice su dostupne putem sustava entrio.hr.

Više o programu i ostalim detaljima na www.jazzuvinogradu.eu ili FB stranicama festivala!

Ostavi komentar