Blagdanski popust u BLUKIDSU: Moderna, udobna, povoljna i kvalitetna odjeća

Stiže Božić, a Blukids je idealno mjesto za poklone koji će se naći ispod božićne jelke. Kvaliteta je vrhunska i vaše će djete ugrijati ove zime.

Blukids je i ove zime pripremio odlične blagdanske popuste. U svojoj ponudi ova poznata modna marka za djecu nudi program za bebe od 0 do 36 mjeseci, djecu od 2 do 8 godina i juniore od 8 do 15 godina koji se odlikuju uporabom prirodnih vlakana i povoljnim omjerom kvalitete i cijene. 

U zimskoj kolekciji za svoje najmlađe potražite moderne majice, kompletiće, tople jakne, hlače, haljine, prsluke, kao i zimsku opremu šalova, kapa, rukavica. Osim toga u Blukidsu možete kupiti i kvalitetno donje rublje i modne dodatke. 

Blukids je poznata talijanska modna marka dječje odjeće, poznata po pristupačnim cijenama i visoko kvalitetnom odjećom za djecu od 0 do 15 godina. Nositelj su certifikata OEKO-TEX koji garantira da odjeća nije proizvedena na štetu drugih, bilo djece ili odraslih te poštuje očuvanje okoliša i ne sadrži kemikalije. Glavno načelo ove robne marke je funkcionalnost i praktičnost. 

Blukids Čakovec je za vas pripremio super blagdanske popuste. Uz odlične cijene, kvalitetnu odjeću ovo je mjesto idealno za sve dječje potrebe. Posjetite ih u Starom pasažu, Kralja Tomislava 7, u Čakovcu.

Ostavi komentar