Bazinga rasvjeta i efekti: Osvjetlite i ukrasite stolove za goste na novi način!

bazinga rasvjeta za vjenčanja

Bazinga rasvjeta i efekti iz Čakovca u svijetu organizacije vjenčanja izdvajaju se konstantnim ulaganjem u opremu i tehnologiju kojom ostvaruju baš sve što mladenci požele. Svake godine investiraju u novitete i trude se ponuditi najnovije mogućnosti osvjetljenja svadbene sale ili restorana. Zavjesa sa žaruljicama, prskalice, zvjezdano nebo, osvjetljenje glavnog stola, prostora i podija te niski dim samo su dio ponude koju možete odabrati u Bazingi. Ove su godine asortiman obogatili novostima koje im omogućuju da postanu kreatori trendova, a među mladencima i gostima postignu wow efekt.

Svako vjenčanje smatraju izazovom

Prilikom dogovaranja efekata i osvjetljenja svadbenog prostora, mladenci nerijetko imaju ideju kako žele da njihovo vjenčanje izgleda, a umijeće Bazinge je omogućiti tu sliku u apsolutno svakom prostoru. U bilo kojoj sali za svadbu ili restoranu ostvarit će raskošni filmski dojam i pretočiti vašu sliku savršene svadbe u stvarnost. Ono što do sad nisu radili za njih predstavlja izazov i posvetit će se tome da pronađu kvalitetnu i profesionalnu opremu kojom će nadopuniti svoj bogati asortiman.

Stolovi za goste mogu biti čarobni

Novost u Bazingi ove godine posebne su stolne svjetiljke koje svakom svečanom stolu daju novu dimenziju. Svjetiljke se uklapaju sa dekoracijom na način da se na njih stavlja aranžman od strane cvječarke. Boja svjetla može se postaviti prema vašoj želji a tehničar upravlja njima kao i ostatkom rasvjete. Prednost je što su na baterije i imaju integrirani wireless te time nema kablova. Prigušeno svjetlo na svakom stolu očarat će goste i dodatno obogatiti ugođaj.

Osim toga, u ponudu su uveli i posebne zlatne stolice, na široko poznate kao Tiffany stolice. Vrlo se lako uklapaju u svaki prostor, a sjedalo je promjenjivo i može se uskladiti sa bojom svadbe. Kod ovakvih bajkovitih stolica neće biti potrebe za navlakom. Zlatna boja svaku će svadbu podići na višu razinu i pretvoriti vašu ljubavnu priču u filmsku.

Kontaktirajte Bazingu i dogovorite rasvjetu i efekte za svoje vjenčanje. Izaberite jedan od brojnih paketa i transformirajte odabrani svadbeni prostor u bajku. Možete ih nazvati na mobitel 099/787-4627 ili poslati mail na [email protected] Potražite ih i na FB-u!

 

Ostavi komentar