0.1 C
Čakovec
Srijeda, 1 veljače, 2023

AC Baumgartner: Suzuki je i dalje prvi odabir privatnih kupaca!

Prema najnovijim analizama prodajnih rezultata u autoindustriji na nacionalnoj razini, Suzuki bilježi pozitivna kretanja i visoku 6. poziciju od praćenih 25 marki, što dokazuje svjesnost tržišta o važnosti odnosa uloženog i dobivenog. Vozači Suzuzi vozila zadovoljni su kvalitetom i opremom.

Suzuki na nacionalnoj razini

Sve veća prisutnost Suzuki vozila na našim prometnicama potvrđuju i brojke. Na nacionalnoj razini Suzuki vozila sudjeluju sa 5,6% učešća na godišnjoj razini, dok u 3. mjesecu sudjeluju sa visokih 7,3%, što pokazuje i najviši rast u odnosu na ostale marke vozila. Vitara je na nacionalnoj razini prisutna sa 8,85%, a S-Cross sa 4,90%.

Suzuki na lokalnoj razini

Na sjeveru Hrvatske AC Baumgartner, postiže vrhunske rezultate prodaje , a to potvrđuju ne samo zadovoljni kupci, već i najnovije analize tržišta.

Međimurska županija:

Prema ukupnom učešću ukupno registriranih vozila, Suzuki se nalazi na 3.mjestu sa 14,29% u Međimurskoj županiji, dok je na nacionalnoj razini taj podatak na 5,60%.

U B-segmentu SUV vozila za privatne kupce Suzuki je zauzeo visoko 2. mjesto sa ukupnim učešćem od 13,98% , što je više u odnosu na ukupnu nacionalnu razinu Suzuki marke 10,20%. Prvi izbor privatnih kupaca i dalje su Vitara sa 14,47% i S-Cross sa 15,79%.

Varaždinska županija: 

U ukupnom učešću u registriranim vozilima Suzuki zauzima 4.mjesto sa 10,87%.

Suzuki vozila zauzimaju 1.mjesto po registraciji vozila i odabira marke Suzuki za privatne kupce sa svojih visokih 17,24% market share, što je također iznad nacionalne razine koja je na visokih 10,20%.

Uz to, AC Baumgartner Varaždinu zauzima 1.mjesto u B-segmentu SUV vozila za privatne kupce sa 18,39% sa Vitarom i 9,20% sa S-Crossom.

Vremena u kojima se nalazimo u sve većoj mjeri zahtjevaju najvišu kvalitetu usluge i visoke standarde, što AC Baumgartner stalnim ulaganjima i individualnim pristupom ispunjava.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,689SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE