28.1 C
Čakovec
Subota, 2 rujna, 2023

Udruga pasa jug Čakovec: Postali velika obitelj koja dijeli ljubav prema psima!

Ljubav prema četveronožnim ljubimcima zajedničko je veselom društvu s juga koji su okupljeni u Udruzi pasa jug Čakovec. Ograđena livada usred čakovečkog juga idealno je mjesto za druženje vlasnika i pasa.

Udrugu čine supružnici Dubravka i Ivan Cilar te njihovi ljubimci Rossy i njezino štene Rio, njihove nećakinje Anamariju i Doris koje su stigle na druženje. Nadalje u udruzi su vrlo aktivne Renata i Kaja Gačal i njihova kujica Ally, Alenka Štih i pas Marvel, Jasna Dodlek te njezine kujice mama Cola i kćer Lila, Vlasta Taradi i pas Vito, Dražen i Marija Mesarić i njihov Riki, Ljiljana i Veronika Drk te njihov pas Beni koji su ujedno i najmlađi članovi. 

Nakon što smo po usko pokošenom puteljku stigli do ograde dočekala nas je velika tabla i pravila ponašanja koja djeluju u ovoj maloj i vrlo pozitivnoj zajednici. Pravila su već davno usvojili vlasnici i njihovi psi koji se svakodnevno druže na ovom prostoru u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Ostatak priče o veseloj ekipi s čakovečkog juga pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete kupiti na brojnim prodajnim mjestima diljem Međimurja od petka, 14. kolovoza!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE