Otvorena autopraonica u Maloj Subotici

Mala Subotica je dobila svoju autopraonicu! Obitelj Juras uložila je u proširenje svoje djelatnosti i svečano otvorila prvu samoposlužnu autopraonicu na ovom području.

Na mjestu na kojem je još oko Uskrsa ove godine bila šikara, danas je svečano otvorena nova samoposlužna autopraonica Sobotica. Vlasnik je poznato međimursko poduzeće Juras Auto Moto d.o.o. iz Palovca, kojeg predvodi Marinko Juras.

Svečano otvorenje uz blagoslov župnika

Marinko je na otvorenju najprije zahvalio svima koji su došli na otvorenje:

– Želio bih zahvaliti svima koji ste danas tu, načelniku što se odazavao na naš poziv. Ponajviše pak zahvaljujem izvođačima radova i svojoj obitelji koja me bezuvjetno podržala u cijeloj ideji.

Potom je pozvao lokalnog župnika, velečasnog Tomislava Kosa, kako bi udijelio blagoslov “Sobotici” i svima koji će je koristiti.

Načelnik Male Subotice Valentino Škvorc iskreno je čestitao investitorima i poručio:

– Obitelj Juras nam je djelima pokazala što znači uspješan poslovni pothvat. Dokazali su da, uz jasnu viziju i plan, može proći vrlo malo vremena od kupnje zemljišne čestice do ovog današnjeg trenutka, rekao je načelnik.

Uslijedilo je svečano rezanje vrpce i autopraonica je službeno započela s radom!

Stanovnici ovog područja neće više morati voziti do Čakovca ili Preloga kako bi oprali svog limenog ljubimca – dovoljno je odvesti se do poznate lokacije uz tvrtku HAIX!

Više fotki s otvorenja pogledajte u fotogaleriji našeg Zlatka Vrzana!

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE