Izvanredni uspjesi u školovanju nagrađeni u Općini Donji Vidovec

Za završenih svih osam razreda s odličnim uspjehom u osnovnoj školi nagrađeni su Klara Ostrugnjaj, Lara Jakupak, Mateo Rebok i Roko Vratoslavski. Klara Ostrugnjaj nagrađena je i novčanom nagradom za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju mladih tehničara.

Za prosjek ocjena 5.0 u školskoj godini 2022./2023. u srednjoškolskom obrazovanju novčane nagrade primile su Nika Kuzmić i Marta Strbad. Marta Strbad nagrađena je i za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije. Nina Nestić primila je novčanu nagradu za osvojeno 1. mjesto na državnom prvenstvu školskih sportskih društava RH, u kategoriji sportskih plesova.

Mateja Matotek nagrađena je za osvojeno 1. mjesto na međužupanijskom natjecanju iz vjeronauka, te osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika.

Za redovne studente čiji je ukupan prosjek ocjena na studiju, u akademskoj godini 2021./2022. jednak ili veći od 4.5 novčanom nagradom nagrađena je Dorotea Kranjec.

Načelnica Općine Donji Vidovec, Bojana Petrić, uz riječi podrške svima nagrađenima, čestitala je za ostvareni uspjeh te naglasila kako joj je drago da su sad već drugu godinu osigurali sredstva u proračunu za najbolje učenike i studente.

 

Izvor i foto: Donjividovec.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE