Dejan Šebestijan 23-godišnji umjetnik iz Kotoribe u usponu

23- godišnji Dejan Šebestijan iz Kotoribe mladi je umjetnik u usponu koji svojim vrsnim crtačkim talentom brzinom munje skuplja pratitelje na društvenim mrežama. Inače fizioterapeut po struci, Dejan se pronašao u crtanju koji je još u fazi hobija. Ipak, Dejan ima veće ambicije te crtanje želi pretvoriti u posao. Uz to, želja mu je da postane tattoo majstor. 

– Crtam kao većina djece od malena, ali to nikad nije bilo nešto ozbiljno. 2016. godina bila je prekretnica u kojoj sam odlučio svoj život posvetiti umjetnosti. Prije toga sam crtao jednom mjesečno, dok sad crtam sedam sati na dan, baš kao da idem na posao, ispričao nam je mladi umjetnik Dejan iz Kotoribe.

Dejan radi portrete po narudžbi, a voli tetovirati te slikati po zidovima. Tako su nastala dva impresivna djela. Prvo se nalazi u Boksačkom klubu Čakovec, a drugo na ulazu u čakovečki kafić Casa Latinu. 

Ostatak priče o umjetniku iz Kotoribe pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete kupiti na brojnim prodajnim mjestima diljem Međimurja od petka, 26. lipnja!

Foto: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE