15.3 C
Čakovec
Utorak, 23 svibnja, 2023

Vladimir Putin želi braniti Djeda Božićnjaka u tužbi u kojoj ga 37-godišnji Rus krivi za loše poklone

Zanimljiva vijest stiže iz Rusije, 37-godišnji odvjetnik iz Sankt Peterburga odlučio je tužiti Djeda Božićnjaka jer smatra da mu je otkako je zakoračio u odraslu dob, Djed donosio poklone ispod standarda, prenosi SlobodnaDalmacija.

Vijest je buknula nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin tijekom svoje godišnje konferencije za kraj godine bio zamoljen prokomentirati tužbu.

Igor Mirzojev u svojoj tužbi protiv Djeda Božićnjaka traži 23 odgovarajuća poklona kao i 10 milijuna rubala (136.000 dolara) odštete.

– On je odvjetnik iz Sankt Peterburga? Ja sam također odvjetnik iz Sankt Peterburga, tako da postoji neka koincidencija – imamo slično porijeklo”, rekao je Putin. “Budući da sam i ja pravnik, mogu igrati ulogu branitelja Djeda Mraza i podsjetiti tužitelja da Djed Mraz daruje samo dobre momke i djevojke, pa bi trebao preispitati svoj učinak i ponašanje i možda pronaći nedostatke koji su mu mogli biti prepreka da dobije svoje darove, izjavio je Putin na konferenciji.

U intervjuu za moskovsku Komsomolskaya Pravda ranije ovog tjedna, Mirzoev je rekao da je “u djetinjstvu njegov odnos s Djedom Mrazom bio u redu – svake godine je pronalazio darove ispod drvca. Međutim, otkako je počeo odrastati, otprilike od 1998. godine, prestao je pronalaziti poklone.” Nadoknada koju traži očito uključuje novi stan, auto, seosku kuću i putovanje oko svijeta, uz povećanje njegovog investicijskog portfelja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,508FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE