Virtualna izložba mlade umjetnice i autorice Kristine Gite Kavran

Slikarska umjetnička djela nastala od ruke Kristine Gite Kavran predstavit će se na virtualnoj izložbi pod nazivom Nepredvidljivo predvidljivi univerzum tihog svijeta u našoj svijesti. Redateljica je umjetnica Kristina Gita Kavran. Za kameru i montažu pobrinuo se Žan Novosel, a lokacija snimanja je svečana dvorana Muzeja Međimurja. Link s video promocijom bit će dostupan na youtube kanalu: Art, music and thoughts by Kristina Gita Kavran  30. listopada 2020. nakon 18 sati. 

– Opus slikarskih umjetničkih djela koji sam prezentirala u videu početak je mojeg rada. Djela su nastala kombinacijom različitih metoda i stilova, moja prva prezentacija koja je nastajala godinu dana i broji 80 slikarskih djela. To nije jedna obična izložba, već je to i određen performans koji se u Hrvatskoj na ovakav način pojavljuje prvi puta. Slike bilježe moja stanja i moja slikarska propitivanja u traženju pravog izraza samog života i ljubavi, rekla je umjetnica Kristina Gita Kavran. 

Jedan od ciljeva ovog jednogodišnjeg istraživanja i stvaranja je želja da se od prodaje slikarskih djela kupe zvučni didaktički elementi za rad s djecom koji su nužno potrebni da bi se rad s djecom digao na razinu više te tako obogatio njihov razvoj.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Magarac na cesti ispred auta

VIDEO: Magarac kod Preloga zaustavio promet

Čakovečka špica 18.5.2024.

Čakovečka špica 18.5.2024.

Međunarodni je dan muzeja