12.2 C
Čakovec
Utorak, 21 ožujka, 2023

Umirovljenicima Male Subotice božićnica, evo kako se možete prijaviti

Općina Mala Subotica i ovih blagdana osigurala je božićnice za umirovljenike čija je mirovina manja od 2 tisuće kuna. Odlukom načelnika Općine, božićnice su u obliku poklon-bona od 200 kn za sve umirovljenike čija je mirovina manja od 2 tisuće kuna.

Pozivaju se umirovljenici s prebivalištem na području OPĆINE MALA SUBOTICA koji NISU PRIJAŠNJIH GODINA DOSTAVILI podatke ili im se mirovina u međuvremenu promijenila, a imaju mirovinu do 2.000,00 kuna da se prijave email-om ili osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Mala Subotica, u vremenu od 07.00 – 15,00 h, svakim radnim danom radi ostvarivanja prava na prigodni dar povodom Božića. Prilikom prijave potrebno je predočiti odreske hrvatskih i stranih mirovina primljenih prethodnog mjeseca, osobnu iskaznicu i OIB.

Svi oni koji su prijašnjih godina dostavili podatke, ove godine ne trebaju dostavljati odreske od mirovine, osim ako se iznos nije značajno promijenio. Molimo sve koji se još nisu dostavili podatke, da dostave odreske mirovine od prethodnog mjeseca, osobnu i OIB najkasnije do 2.12.2022. godine.

Izvor: Mala Subotica

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,038FanoviLajkaj
617SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE