U subotu i nedjelju 5. izdanje turnira za djevojčice ” Volim nogomet”

Na konferenciji za tisak ŽNK Međimurje teme su bile pripreme za međunarodni nogometni turnir za djevojčice ” VOLIM NOGOMET 2022 ” i aktualna pitanja iz rada kluba.

Na samoj konferenciji govorili su Hrvoje Goričanec, Gordan Golik i Mario Šarić.

– Turnir će se ove godine održati peti po redu , no ove godine po prvi puta u organizaciji kluba ŽNK Međimurje Čakovec koji je sa ženskim ekipama krenuo svojim putem i odvojio se od muških selekcija NŠMeđimurje. Nogometni turnir održati će se ovaj vikend 27.-28.kolovoza, a sudjelovati će ekipe iz četiri različite zemalje (Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske). Nastupiti će 12 ekipa u kategoriji WU15 (2007/2008 g.) te 12 ekipa u kategoriji WU-13 (2009/2010 g.), a na samom turniru se očekuje 450 djevojčica. U Čakovec dolaze  Donat, Rijeka, Osijek, Istra 1961, Agram, Viktorija, Vojvodina, Spartak (SRB), Radlje, Sarajevo, Gorica, Viktorija, Podravje i Pregrada. Također, svaka ekipa igrat će šest utakmica, što je jako dobro za razvoj ženskog nogometa, rekao je šef organizacijskog odbora Hrvoje Goričanec.

O aktualnostima o klubu i novoj udruzi ŽNK Međimurje i daljnjim planovima govorili su Gordan Golik i Mario Šarić. O tome opširnije možete pročitati u petak u pisanom broju Međimurskih novina.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE