Poziv izlagačima za Advent u gradu Zrinskih koji počinje 27. studenog

Turistička zajednica grada Čakovca započinje s prijavama za ovogodišnju manifestaciju Advent u gradu Zrinskih koja će se održati u vremenu od 27. studenog do 24. prosinca 2021. godine. Donosimo u nastavku što kažu iz Turističke zajednice Čakovca: 

Polako privodimo kraju same pripreme, a onaj zadnji pečat manifestaciji dajete upravo vi, vrijedni i dragi izlagači. Izlagački sajam će se održavati vikendima. Manifestaciju započinjemo u subotu 27. studenog, paljenjem 1. adventske svijeće,  a nastavljamo vikendima 3. do 5. prosinca, 10. do 12. prosinca te 17. do 19. prosinca (prvi vikend subota – nedjelja, ostali vikendi petak, subota i nedjelja) te za sve koji su zainteresirani i 24. prosinca.

Najam javne površine je besplatan za tematske izlagače, a cijena štanda Turističke Zajednice za sve vikende iznosi 500 kuna, a za kućicu 1.000 kuna. Biljezi nisu potrebni za prijavu.

Broj izlagačko – prodajnih prostora na sajmu je ograničen, a TZ grada Čakovca kao glavni organizator zadržava pravo odabira ponuda kao i određivanja mikrolokacije izlagačko – prodajnog mjesta.

Molimo Vas da se što prije prijavite putem prijavnice, najkasnije do 22. studenog 2021. godine. Postavljanje je u subotu, 27. studenog, do 9 sati, s tim da s autom možete ući u grad do 8:30.

– Molim Vas da se obavezno pridržavate svih uputa i preporuka HZJZ vezano uz zaštitu od koronavirusa. Prema zadnjoj Odluci o epidemiološkim mjerama OBAVEZNO je nošenje maski za lice na sajmovima na otvorenim prostorima. To podrazumijeva korištenje maski u bliskom kontaktu s kupcima i sredstava za dezinfekciju te održavanje razmaka od 2 metra, na što Vas posebno molimo da upozoravate kupce, kažu organizatori.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE