13.1 C
Čakovec
Subota, 3 lipnja, 2023

Posjetili smo novootvoreni Smokeraj, street food u sklopu Pivovare Lepi Dečki!

Pri samom preseljenju i otvorenju novog proizvodnog pogona, vlasnik Pivovare Danijel Radek maštao je i o otvorenju posebnog puba koji će biti sve samo ne jeftin i na brzinu otvoren.

Tome je posvetio pažnju, i kako kaže, uredio ga u industrijskom stilu uz pomoć supruge koja ima oko za estetiku. Tome u prilog govori i činjenica da su za pub posebno po narudžbi rađene i čaše za pivo od 2 i 4 dcl, čime se pojačava doživljaj uživanja u pivu. Tako je u pubu točeno pivo nešto jeftinije, a kreće se od nekih 7 kuna.

Lepi Dečki Pub u ponudi ima degustacije svih piva, uvijek barem 10 vrsta točenih. U stalnoj ponudi su Kaj-el, Međimursko i Čakovečko, a ostale se rotiraju. Tu je i ekskluzivni pogled kroz veliki stakleni zid na pivovaru. Preko tjedna tako možete vidjeti kako izgleda kada se kuha pivo, kako se pune boce i limenke, bačve i bačvice. Ako vas zanima kako nastaje to što upravo isprobavate, najbolja adresa je pub gdje će vam i objasniti, ali i pokazati kako se najbolje degustira pivo!

Nisu zaboravili ni na kavopije

Osim piva, u pubu je naglasak stavljen i na odličnu kavu. Željeli su kavopijama dati nešto posebno i drugačije pa su se odlučili za posebnu ponudu kojom je druga naručena kava na pola cijene. No, domaći proizvodi iz vlastite proizvodnje nisu jedino što je u ponudi u pubu. Tamo možete naručiti i Good Spirit proizvode te Štamparova vina na čaše. Kako se uz pivo veže sport, na jednom od dvaju ekrana uvijek se vrte sportski programi, a na drugom aktualna ponuda.

Originalni američki BBQ u Smokeraju

Ideja je bila pružiti novo, jedinstveno iskustvo uživanja u hrani i pivu te predstaviti jednu sasvim novu modernu priču. Kako je vlasnik Danijel Radek to simpatično nazvao, svakodnevno nas očekuje pravi mali street food festival. Pripremat će se originalni američki BBQ, što znači da će burgeri, pulled pork sendviči, kobasice i ostale mesne delicije biti pripremljene sporim kuhanjem na dimu. Drugim riječima, Čakovec će dobiti pravu modernu street food destinaciju gdje nas, osim domaćeg piva i hrane koja se odlično slaže, od proljeća očekuje čak 60-ak događaja kao što su pub-kviz, stand up show, nastupi DJ-eva i ostalo.

Self-service pub i Smokeraj novost u ugostiteljstvu

Ni Lepi Dečki Pub ni Smokeraj u pivovari nemaju konobare niti poslužuju, već je sve u maniri pravog engleskog pivskog vrta, samoposluživanje. Na šanku naručiš pivo, u Smokeraju klopu, odabereš gdje sjesti i uživaš. Kada tvoja narudžba bude spremna, čut ćeš zvono i sam uzeti. Koncept pivskog vrta bit će savršen upravo od proljeća kada krenu topliji dani, dvorište i velika natkrivena terasa na kojoj ćeš moći u miru uživati u delicijama i pivovare i Smokeraja. 

Ljeto u pivovari 2(022)

Na velikom dvorištu će se u 2022. nastaviti i druženja i koncerti. U 2021. smo u pivovari imali čak 19 koncerata, pet kvizova, gledali smo utakmice Hrvatske, a slično će se nastaviti i u idućoj godini. Koncerti počinju u svibnju, a čeka nas i Beerfest, nekoliko festivala, izložbi, performansa, događaja i aktivnosti na kakve ste već navikli od nas. Za točna imena bendova morat ćete još pričekati, ali sigurni smo da ćemo vas ponovo iznenaditi, baš kao i u 2021. godini!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,592FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE