0.7 C
Čakovec
Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

Ponos naše županije: Stigla lista najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika Međimurske županije

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima , Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022, piše MZO.

Ovim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske, a u povodu Svjetskog dana učitelja u srijedu, 5. listopada 2022. godine, održat će se svečanost na kojoj će prof. dr. sc. Radovan Fuchs dodijeliti priznanja najuspješnijim odgojno-obrazovnim radnicima.

Imena dobitnika iz Međimurske županije su: Dražen Ružić iz III. OŠ Čakovec, Siniša Stričak iz I. OŠ Čakovec, Ivana Ružić iz I. OŠ Čakovec, Žaklin Lukša iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, Tamara Srnec iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, Iva Naranđa iz II. OŠ Čakovec, Tea Horvatić iz OŠ Strahoninec, Robert Posavec iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, Vedrana Moćnik iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, Martina Horvat iz III. OŠ Čakovec, Dijana Pasarić iz OŠ Strahoninec, Maja Labaš Horvat iz Srednje škole Prelog, Marina Trstenjak Petran iz Srednje škole Čakovec, Dinka Žulić iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, Suzana Šestan iz Graditeljske škole Čakovec, Kristijan Ovčarić iz OŠ Hodošan, OŠ Štrigova i III. OŠ Čakovec, Manuela Stričak iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica, Jasmina Zaborski iz Ekonomske i Trgovačke škole Čakovec, Daniela Zadravec iz Tehničke škole Čakovec, Tatjana Frančić-Mikulić iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec te Dragica Koštarić iz Srednje škole Prelog.

Iskreno čestitamo najuspješnijim odgojno-obrazovnim radnicima u školskoj godini 2021./2022. te im želimo uspješan nastavak rada.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,698SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE