Perica Remenar iz Bajzovih dvora odao tajne pripreme savršene pizze

Povodom Svjetskog dana pizze, kuharski kabinet naše škole ugostio je šefa Bajzovih dvora, Pericu Remenara, koji je održao radionicu pečenja pizze na tradicionalni napolitanski način.

Demonstracija

Gospodin Remenar, strastveni ljubitelj pizze i vrhunski stručnjak za njezinu pripremu, demonstrirao je učenicima kako pripremiti savršeno tijesto i odabrati najbolje sastojke.

Uz savjete o kvaliteti brašna, miješanju tijesta i važnošću specijalne peći, učenici 3. KU razreda su praktično primijenili naučeno i sami pripremili i pekli pizze. Radionica je završena degustacijom i ocjenjivanjem rezultata. Strukovna nastavnica Anica Naranđa zahvalila je gospodinu Remenaru na suradnji i izrazila želju za nastavkom ovakvih edukacija.

Perica Remenar edukacija o pizzi

Priprema pizze
Foto: Srednja škola Prelog

Izvor: Srednja škola Prelog

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

51,240FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE