Nagradni natječaj Moja najbolja baka: Predstavljamo Ljubicu Molnar iz Celina

U ovotjednom broju tjednika Međimurske novine predstavljamo baku
Ljubicu Molnar iz Celina.

Baku Ljubicu Molnar iz Celina na naš je nagradni natječaj prijavila unuka Anamarija Bujan koja kaže da je upravo njihova baka zaslužila titulu najbolje bake jer je u svakom trenutku njihovog odrastanja bila uz njih.

Unuci bake Ljubice već su punoljetni pa se s njima može družiti kao s najboljim prijateljima. Unuke Anamariju (19) i Melani (19) viđa svakodnevno, 21-godišnjeg unuka Dominika vikendom, a 23-godišnjeg unuka Antonija nešto rjeđe, no sve ih voli jednako. 

– Uz svoje sam unuke od rođenja, odrastali su uz mene i svaki smo dan provodili zajedno. Svi su generacijski tu negdje pa je ponekad bilo naporno kad su bili mali, ali danas sam jako ponosna na sve njih i sva njihova postignuća. Sad kad su svi već veliki, razgovaramo i družimo se poput najboljih prijatelja. Ono što me posebno raduje njihovo je stalno poštovanje i ljubav prema meni, od malih nogu pa do danas. Mislim da sam prema unucima puno nježnija nego sto sam bila prema svojoj djeci. Jako mi je lijepo s njima, a posebno s unukama koje viđam svakodnevno, ističe.

Cijeli članak pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 3. rujan, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE