3.3 C
Čakovec
Subota, 25 studenoga, 2023

Advent u Murskom Središću: Donosimo detaljan program!

Grad Mursko Središće i ove godine donosi bogat program Adventa u gradu rudara. Program je to s brojnim sadržajima namijenjenim zajednici i brojnim sadržajima koji su kreirani iz zajednice.

Advent u gradu rudara donosi poznate hrvatske kazališne i glazbene umjetnike u čijim će nastupima moći uživati građani Murskog Središća i Međimurja, poput Kerekesh Teatra, Teatra Gavran, Sestara Palić i zvijezde u usponu, Stjepana Lacha.

Sadržaj je raznolik i može zadovoljiti svačije želje, pa donosi sve, od komedije, preko zabavne, pa sve do duhovne glazbe. Bit će pregršt božićnih koncerata od većih spomenutih Sestara Palić i Stjepana Lacha, pa do niza izvođača koji dolaze iz same sredine i bliže okoline, poput braće Edvina i Sebastiana Nedeljka, KUD-a Mura i Božjih dlanova, Gradskog puhačkog orkestra i udaraljačkog ansambla iz Murske Sobote i Zbora baptističke crkve iz Mačkovca.

Nezaobilazne su i dječje kazališne predstave, kako od domaćih snaga, Makamusa i Bundaša, tako i od Dječjeg gradskog kazališta Čakovec. Tu je i koncert mladih glazbenika Murskog Središća na spomendan svetog Stjepana

Nezaobilazan je i Advent po naseljima, gdje će razni događaji biti organizirani i u Peklenici, Hlapičini, Križovcu i Štrukovcu, od Čehare, preko dječjih predstava, pa do koncerata folklornih i vokalnih skupina. Uz sve to, neće se zaobići ni aktualni filmski naslovi, nalazimo i edukativne sadržaje, djecu će posjetiti sveti Nikola, održat će se tradicionalni božićni sajam i sve ostalo što Advent u gradu rudara čini posebnim. Posebno iznenađenje je i prijenos svjetskog prvenstva u nogometu u gradskom parku, uz nadu da će vremenski uvjeti poslužiti. Priča završava dočekom Nove godine u podne, što se pokazalo kao pun pogodak i nadamo se da će prerasti u tradiciju.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

29. Jazz fair donosi nešto žešći jazz

29. Jazz fair- petak

Vremenska prognoza: Za vikend nam stiže snijeg?

Prelog domaćin još jednog Gospodarskog foruma