28.1 C
Čakovec
Subota, 2 rujna, 2023

Judaši osvojili 41 medalju u Sloveniji

Judo klub Zrinski Čakovec ima sklopljen dogovor sa Slovenskim klubovima po nazivom ” Mini liga”.

Cilj tog natjecanja je motivirati judaše početnike za judo borbama. Natjecanje je prilagođeno upravo njima. Za najmanju dobnu skupinu napravljen je poligon sa preprekama. U uzrastu do 8 godina borbe su na koljenima odnosno u parteru te za stariji uzrast borbe su u stojećem stavu. Prvi turnir održao se u 22.04. u Moravskim Toplicama. Na natjecanju je nastupilo 25 judaša te osvojilo sljedeće rezultate. U kategoriji poligon 1.mjesto osvojio je Juraj Hrustek Posavec, 2.mjesto Mateja Naguib te 3.mjesto Lovro Rajter. U kategoriji borbe u parteru zlatne medalje osvojili su Tezej Janković Crnčec, Vatroslav Gavranović Horvat te Marta Mikulčić Ganzer, srebrni su bili Megan Lacko i Ivan Naglić dok je brončani bio Borna Grahovec.

U stojećim borbama zlatne medalje osvojili su Amber Lacko, Simon Šinko, Mijo Škvorc, Leon Podvezanec, Luka Jezernik, Marko Raić te Lovro Mikulčić. Srebrne medalje osvojili su Jakov Colev, Lukas Belošević Strbat, Andro Štefulj te Oliver Tratnjak. Brončani su bili Kirtana Janiška, Ilan Buza, Ivan Vidović, Erik Jezernik te Karlo Dodlek. Na ovim sjajnim rezultatima mladih judaša pomogli su im njihovi treneri Ksenija Vabec i Borna Šimunić.

Na drugom natjecanju ”Mini Lige” u Štorkljicama u Sloveniji, nastupilo je 16 judaša iz Čakovca. Svih 16 judaša vratilo se u Čakovec sa medaljom oko vrata. Zlatne medalje osvojili su Ivan Naglić, Ivan Vidović, Ilan Buza, Mijo Škvorc, Tezej Janković Crnčec i Jakov Colev. Srebrni su bili Sven Matjačić, Marta Mikulčić Ganzer, Andro Štefulj i Luka Jezernik. Brončani su bili Josip Šoltić, Mateja Naguib, Rok Zavrtnik, Erik Jezernik, Lukas Belošević Strbat i Simon Šinko.

Iznimno uspješna natjecanja ja mlade judaše Zrinskog.

Na turnir su ih vodili mladi treneri Neven Žilavec i Borna Šimunić.

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE