Objavljeni Javni pozivi Grada Čakovca za javne potrebe u društvenim djelatnostima za 2023. vrijedni oko 540 tisuća eura

Grad Čakovec raspisao je dva Javna poziva za prikupljanje pisanih prijedloga programa i projekata svih korisnika Proračuna Grada Čakovca iz područja društvenih djelatnosti.

Prvi je za zadovoljavanje javnih potreba od neposrednog i svakodnevnog utjecaja na život i rad građana. Drugi je za zadovoljavanje potreba u mjesnoj samoupravi u 2023. godini, odnosno za sufninanciranje projekata i programa koji se odvijaju u mjesnim odborima na području Grada.

Svaki prijavitelj može prijaviti najviše 3 projekta ili programa u okviru natječaja, a Udruge sukladno Javnom pozivu mogu prijaviti projekt za nekoliko prioritetnih područja.

Ukupno planirana vrijednost oba natječaja iznosi oko 540 tisuća eura. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 150 eura, dok najveći iznos po pojedinom projektu 25.000 eura.

Rok za podnošenje prijava je 16. siječnja 2023. godine.

Obrazac za prijavu preuzima se na internetskoj stranici Grada Čakovca, a sva pitanja u vezi s Javnim pozivom mogu se tijekom njegova trajanja postaviti na e-adresu: [email protected] najkasnije 3 dana prije isteka roka za predaju prijava na Javni poziv ili telefonom na brojeve 040/314-945 ili 040/314-944.

+Javni pozivi objavljeni su na sljedećim poveznicama:

https://www.cakovec.hr/web/javni_poziv_udruge_2022/#

https://www.cakovec.hr/web/javni-poziv-korisnicima-proracuna-grada-cakovca-za-dostavu-prijava-za-financijske-potpore-projektima-i-programima-namijenjenim-zadovoljavanju-javnih-potreba-u-drustvenim-djelatnostima-grada-cakovca-23/#

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE